gif: tumblr
 
Är upp över öronen begravd i skolarbete igen. Trodde inte att det var så mycket som det visade sig vara och nu är jag stressad och känner ångesten komma smygande. Dessutom kan jag inte helt enkelt strunta i det och skriva något halvdant eftersom att arbetet till historia är ett grupparbete. Dum som man är tar man också på sig mer än de andra och den svåraste frågan, bara för att man inte vill att de andra ska bli pressade.
 
På grund av allt som måste göras till skolan så kan jag inte gå på min träning, och jag har en känsla av att jag inte kommer att hinna träna själv ikväll heller. Har inte riktigt haft någon lust att träna på senaste tiden, och vet inte riktigt vad som har flygit in i mig eftersom att det är en av sakerna jag älskar mest. Min kropp mår inte heller bra av att inte träna och jag blir rastlös.
 
Vet egentligen inte vad mitt liv är just nu. Tankarna snurrar runt i huvudet och jag kan inte riktigt tänka klart. Vill inget annat än att lämna grundskolan, samtidigt som en del av mig inte vill börja om på nytt och vara tvungen att lära känna nya människor i en ny klass. Och just nu känns det som att jag inte har en endaste aning om vem jag är och det gör att jag helst av allt skulle vilja lägga mig under täcket och inte vakna på ett bra tag. Det gör att jag skulle vilja få tid över att tänka på vem jag är och hitta tillbaka till det, för just nu känns jag inte som jag.
 
Men det kommer att bli bra. Jag kommer att bli bra. Ska spendera lite kvalitetstid med någon av mina favoritböcker ikväll och det plus One Direction i öronen kanske får mig att må bättre. Det kanske är exakt det jag behöver.