Hej. Så jag överlevde alltså första veckan av skolan. Det gick förvånansvärt mycket bättre än jag hade trott och hoppats på också. Jag har redan lärt känna en liten grupp med människor som jag trivs mycket bra med och överlag känns det som att våran klass är riktigt awesome, eller har potentialen att bli det i alla fall. Känslan som jag fått överlag är väl att det kommer bli riktigt bra det här. Känns fortfarande lite konstigt att inte träffa alla gamla klasskamrater och jag har nog inte riktigt kommit underfund med att jag ska spendera de tre kommande åren med dessa människor. Men det känns bra, riktigt bra.

Annars har det varit en jobbig vecka på många sätt, även fast jag inte har tyckt att skolan har varit något problem. Jag känner mig så himla utpumpad just nu att jag skulle helst vilja lägga mig ner och sova i en vecka eller något.

Idag har jag haft en liten filmkväll. Först hyrde jag och familjen "iron man 3" som jag har längtat efter att se sedan filmen gick på bio. Tyvärr var den sämre än vad jag hoppades på och nådde inte riktigt upp till mina förväntningar. Det är dock fortfarande en väldigt bra film. Efter det började familjen gå och lägga sig och då bestämde jag mig för att titta "star trek" som jag köpte i Luleå i onsdags och den var SÅ HIMLA BRA. Kan inte förstå att jag inte tittat filmen tidigare. Men nu har jag det och herregud den var så underbar.

Nu måste jag börja sova. Fotbollsmatch imorgon, mycket står på spel. Som typ 3 poäng.