Uhm, ni vet saken jag pratade om att jag kanske skulle beställa från amazon? Well, för typ en timme sedan beställde jag den!! Blev dock dyrare än jag hade trott så jag blir lite fattigare än beräknat, men jag kommer i alla fall vara glad för all evighet, typ. Anledningen till att jag inte säger vad denna sak är är för att jag vill lägga upp en bild på bloggen med mig i eufori och grejen i handen. Om amazon är riktigt snabba kommer jag få ett paket på posten om ca en vecka. Annars kanske i början av veckan efter det. Men de brukar vara riktigt snabba så jag får hålla tummarna och hoppas på det bästa! Kan ju även säga att detta lilla paket inte kommer vara bra för mitt sociala liv, haha.
 
Sitter annars och skriver en recension till min bokblogg, men jag känner mig ganska trött så jag lär nog fortsätta med den imorgon istället.
 
Har även glömt att berätta att jag är väldigt glad över svensk tv just för stunden då TV4 har bestämt sig för att visa serien Broadchurch med start någon gång i augusti. Anledningen till att jag känner mig glad: David Tennant och Arthur Darville i samma serie. Det ska vara någon sorts deckar/thrillerserie och jag tror verkligen att den kan vara bra. Dessutom hoppar jag alltid till i soffan/fåtöljen när jag ser David Tennant i reklamen.
 
Nu ska jag dra mig mot sängen och sätta på något avsnitt av Supernatural och Doctor Who.